Yleistä

Samaskoru.fi on Samas Group Oy:n (Y-tunnus 2561470-3) omistama korujen ja sisustustuotteiden verkkokauppa. Verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Emme vastaa mahdollisista virheistä tuote- tai materiaalitiedoissamme.

Tilaajan tulee olla 18v. täyttänyt henkilö.

Emme luovuta henkilö- tai osoitetietoja kolmansille osapuolille ja emme käytä niitä mainostamisessa ilman asiakkaan lupaa. Säilytämme vain asiakkaiden nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja tiedot tilauksista järjestelmässämme. Näihin tietoihin pääsee vain sivuston ylläpitäjät.

Käytämme sivustolla evästeitä seurataksemme mainoksiemme tehokkuutta.

Olemme Suomalainen yritys ja kaikki lähetyksemme tehdään Suomen sisällä, joten korujen lopulliset kulut asiakkaalle ovat sivuillamme näkyvät hinnat.

 

Toimitusajat

Toimitusaika tuotteillamme normaalisti on n. 1-3 arkipäivää. Postin toiminta voi vaikuttaa toimitusaikaan.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa:
https://samaskoru.fi/pages/ota-yhteytta

Tai suoraan sähköpostilla: asiakaspalvelu@samaskoru.fi.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Vaihdon tai palautuksen kustannus on voimassa olevan kirje-postimaksun verran.

Pakkaa tuote niin, että se on suojattuna kirjekuoressa. Liitä aina palautuksen mukaan seuraavat dokumentit:

Palautuslomakkeen voi tulostaa täältä.

Palautusosoite:

ASIAKASPALAUTUS
Samas Group Oy
Kuurnankatu 6
80100
Joensuu

Vie palautettavat tuotteet kirjekuoressa Postiin ja maksa tarvittavat postituskulut. Palautamme sinulle palautettavien tuotteiden hinnan mahdollisimman nopeasti kun olemme saaneet palautuksesi.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

 

Korujen hoito-ohjeet

Samaskorun korut valmistetaan akryylista ja puusta. Puukoruja ei pidä käyttää saunassa tai uidessa tai muutenkaan altistaa vedelle liiallisesti. Irroita siis puiset korut ennen suihkua, saunomista tai uimista. Puu turpoaa kastuessaan ja varsinkin nappikorvakoruista voi tästä johtuen irrota liimaus.

Akryyliset korut voivat kerätä likaa itseensä puukoruja enemmän ja ne voikin puhdistaa säännöllisesti. Akryylkorujen puhdistukseen voi käyttää saippuaa ja lämmintä vettä tai erittäin mietoa antiseptista liuosta. Akryyliset nappikorvakorut kannattaa myös ottaa pois ennen suihkua, saunomista tai uimista ettei liima pääse irtoamaan.

 

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Postin kautta lähimpään toimipisteeseen tai suoraan ovelle asti. Toimitamme tuotteita vain Suomeen. 

Tuotteet lähtevät aina meiltä ehjinä ja hyvin pakattuina. Tuotteen hajotessa Postin kuljetuksen aikana, ottakaa välittömästi yhteyttä lähipostiinne ja tehkää vahinkoilmoitus. Ottakaa seuraavaksi yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa https://samaskoru.fi/pages/ota-yhteytta, niin autamme mielellämme tilanteen ratkaisemiseksi. 

 

Toimituskulut

Alle 35€ tilaukset 4,90€. Yli 35€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi Suomeen.

 

Lahjakortit

Lahjakortin voit hankkia verkkokauppaamme täältä: https://www.samaskoru.fi/products/lahjakortti 

Lahjakortilla saat lahjakortissa näkyvän summan alennuksena tuotteesta. Lahjakortti on käytettävä kerralla ja lahjakortista ylijäävää summaa ei palauteta.

 

Maksuehdot

Maksutavat 

Meillä voit maksaa Paytrail Oyj:n kautta suomalaisilla verkkopankeilla, luottokorteilla, MobilePay:lla tai laskulla Collector Lasku --palvelun kautta. Voit  myös maksaa Klarna-laskulla sekä -osamaksulla!

 

Yhteystiedot

Samaskoru.fi / Samas Group Oy
Y-tunnus: 2561470-3
Kuurnankatu 6
80100
Joensuu

Yrityksemme toimii vain verkkokauppana, joten ylläolevassa osoitteessa on toimistotilat, joissa emme ota vastaan asiakkaita. Palautukset otamme vastaan vain ylempänä löytyvään palautusosoitteeseen palautusohjeiden mukaisesti.