Yleistä

Samaskoru.fi on Samas Group Oy:n (Y-tunnus 2561470-3) omistama korujen ja sisustustuotteiden verkkokauppa. Verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Emme vastaa mahdollisista virheistä tuote- tai materiaalitiedoissamme.

Tilaajan tulee olla 18v. täyttänyt henkilö.

Emme luovuta henkilö- tai osoitetietoja kolmansille osapuolille ja emme käytä niitä mainostamisessa ilman asiakkaan lupaa. Säilytämme vain asiakkaiden nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja tiedot tilauksista järjestelmässämme. Näihin tietoihin pääsee vain sivuston ylläpitäjät.

Käytämme sivustolla evästeitä seurataksemme mainoksiemme tehokkuutta.

Olemme Suomalainen yritys ja kaikki lähetyksemme tehdään Suomen sisällä, joten korujen lopulliset kulut asiakkaalle ovat sivuillamme näkyvät hinnat.

 

Toimitusajat

Toimitusaika on tällä hetkellä n. 1-4 viikkoa, johtuen suuresta määrästä tilauksia.

Huomioithan, että toimitamme kaikki tilaukset perille saakka ja jos jostain syystä tietty tuote on päässyt loppumaan ja tilauksesi on ehtinyt kirjautua meille, niin tietenkin palautamme silloin rahasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli tuote on viallinen, niin ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa:
https://samaskoru.fi/pages/ota-yhteytta

Tai suoraan sähköpostilla: asiakaspalvelu@samaskoru.fi.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

HUOM! Palautusoikeus ei koske hygieniasyistä lävistyskoruja, kuten nenäkoruja.

Vaihdon tai palautuksen kustannus on voimassa olevan kirje-postimaksun verran.

Pakkaa tuote niin, että se on suojattuna kirjekuoressa. Liitä aina palautuksen mukaan seuraavat dokumentit:

Palautuslomakkeen voi tulostaa täältä.

Palautusosoite:

ASIAKASPALAUTUS
Samas Group Oy
Kuurnankatu 6
80100
Joensuu

Vie palautettavat tuotteet kirjekuoressa Postiin ja maksa tarvittavat postituskulut. Palautamme sinulle palautettavien tuotteiden hinnan mahdollisimman nopeasti kun olemme saaneet palautuksesi.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Pyydämme tarkistamaan tuotteet tilauksen saavuttua. Useimmiten korun rikkoutumisen syynä myöhemmin on korun huolimaton ja huono kohtelu. Korvaamme valmisteviasta johtuvat rikkoontumiset kohtuullisen ajan sisällä tilauksesta. Kohtuullisella ajalla tarkoitetaan aikaa, joka on kulunut tuotteen ostamisesta ja on yleensä 1 – 2 kuukautta.

 

Korujen hoito-ohjeet

Samaskorussa on saatavilla koruja puusta, akryylista, hopeasta, teräksestä ja titaanista valmistettuna.

Puukoruja ei pidä käyttää saunassa tai uidessa tai muutenkaan altistaa vedelle liiallisesti. Irroita siis puiset korut ennen suihkua, saunomista tai uimista. Puu turpoaa kastuessaan ja varsinkin nappikorvakoruista voi tästä johtuen irrota liimaus.

Akryyliset korut voivat kerätä likaa itseensä puukoruja enemmän ja ne voikin puhdistaa säännöllisesti. Akryylkorujen puhdistukseen voi käyttää saippuaa ja lämmintä vettä tai erittäin mietoa antiseptista liuosta. Akryyliset nappikorvakorut kannattaa myös ottaa pois ennen suihkua, saunomista tai uimista ettei liima pääse irtoamaan.

Korun käyttöikää on mahdollista pidentää pitämällä siitä hyvää huolta. Hyvänä nyrkkisääntönä on vanha viisaus; pue koru viimeisenä, ja riisu ensimmäisenä. Korut toki ovat käyttöön tarkoitettuja, mutta niiden tehtävä on loistaa kantajansa yllä, ei joutua kaltoin kohdelluksi. Näillä muutamalla vinkillä lisäät korujesi käyttöikää huomattavasti:

  • Poista korut aina mennessäsi saunaan, suihkuun tai uimahalliin. Kosteus, kuumuus, kloorattu vesi, sekä voimakkaasti hikoileva iho eivät tee hyvää varsinkaan puukoruille.
  • Vältä korujen altistamista kemikaaleille, kuten hajuvesille ja hiustenhoitotuotteille. *poista korut urheillessasi. Kuten saunassa, urheilusuorituksen aikana ihosta erittyy hikeä ja kuona-aineita, jotka eivät ole hyväksi korulle.
  • Säilytä korut asianmukaisesti. Säilytä korut toisistaan erillään, jolloin ne eivät pääse hankautumaan toisiaan vasten, eivätkä mene solmuun keskenään. Usein korut unohtuvat esimerkiksi lavuaarin reunalle, tai kylpyhuoneen peilitasolle, jolloin ne altistuvat helposti kosteudelle.

 

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet kirjeenä kotiovelle asti. Toimitamme tuotteita vain Suomeen. 

Tuotteet lähtevät aina meiltä ehjinä ja hyvin pakattuina. Tuotteen hajotessa Postin kuljetuksen aikana, ottakaa välittömästi yhteyttä lähipostiinne ja tehkää vahinkoilmoitus. Ottakaa seuraavaksi yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa https://samaskoru.fi/pages/ota-yhteytta, niin autamme mielellämme tilanteen ratkaisemiseksi. 

 

Toimituskulut

Alle 35€ tilaukset 4,90€. Yli 35€ postitettavat tilaukset toimitamme ilmaiseksi Suomeen.

 

Lahjakortit

Lahjakortin voit hankkia verkkokauppaamme täältä: https://www.samaskoru.fi/products/lahjakortti

Lahjakortilla saat lahjakortissa näkyvän summan alennuksena tuotteesta. Lahjakortti on käytettävä kerralla ja lahjakortista ylijäävää summaa ei palauteta.

 

Maksuehdot

Maksutavat 

Meillä voit maksaa Paytrail Oyj:n kautta suomalaisilla verkkopankeilla, MobilePay:lla tai laskulla Collector Lasku --palvelun kautta. Voit  myös maksaa Klarna-laskulla sekä -osamaksulla!

 

Yhteystiedot

Samaskoru.fi / Samas Group Oy
Y-tunnus: 2561470-3
Kuurnankatu 6
80100
Joensuu

Yrityksemme toimii vain verkkokauppana, joten ylläolevassa osoitteessa on toimistotilat, joissa emme ota vastaan asiakkaita. Palautukset otamme vastaan vain ylempänä löytyvään palautusosoitteeseen palautusohjeiden mukaisesti.