Yleistä

Samaskoru.fi on Samas Group Oy:n (Y-tunnus 2561470-3) omistama korujen verkkokauppa. Verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Emme vastaa mahdollisista virheistä tuote- tai materiaalitiedoissamme. Tilaajan tulee olla 18v. täyttänyt henkilö. Emme luovuta henkilö- tai osoitetietoja kolmansille osapuolille ja emme käytä niitä mainostamisessa ilman asiakkaan lupaa. Säilytämme vain asiakkaiden nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja tiedot tilauksista järjestelmässämme. Näihin tietoihin pääsee vain sivuston ylläpitäjät. Käytämme sivustolla evästeitä seurataksemme mainoksiemme tehokkuutta. Olemme Suomalainen yritys ja kaikki lähetyksemme tehdään Suomen sisällä, joten korujen lopulliset kulut asiakkaalle ovat sivuillamme näkyvät hinnat.

 

Toimitusajat

Samaskorun pajalla käy tällä hetkellä niin kova vilske, että tällä hetkellä näyttää siltä, että enää 15.12.2017 mennessä tehdyt tilaukset ehtivät jouluksi. Tähän vielä vaikuttaa lisäksi Postin oma jouluruuhka.

Pahoittelemme myös pidentyneitä toimitusaikoja jo tilanneille. Emme osanneet varautua oma valmistamiemme korujen ja kellojen näin suureen suosioon ja olemme yrittäneet palkata mahdollisimman paljon lisää joulutonttuja avuksi iloiseen joukkoomme :)

Pyydämme kärsivällisyyttä ja iloista joulumieltä ja toivotamme hyvää joulua teille kaikille mahtaville asiakkaillemme :)

Toimitusaika koruillamme on muuten 1-3 arkipäivää. Postin toiminta voi vaikuttaa toimitusaikaan.

Toimitusaika koruillamme on 1-3 arkipäivää. Postin toiminta voi vaikuttaa toimitusaikaan.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme klikkaamalla oikeassa alareunassa olevasta Apua-kuvakkeesta ja jätä viesti avautuvan ikkunan kautta.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakaspalautukset lähetetään asiakaspalautuspaketteina Postin kautta. Säilytä postin kuitti asiakaspalautuksesta, palautuslähetykset ovat aina asiakkaan vastuulla. Pakkaa tuote niin, että se on suojattuna paketissa. Liitä aina palautuksen mukaan seuraavat dokumentit:

Palautuslomakkeen voi tulostaa täältä.

Palautusosoite:

ASIAKASPALAUTUS
641230
Samas Group Oy

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

 

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Postin kautta lähimpään toimipisteeseen tai suoraan ovelle asti. Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Tuotteet lähtevät aina meiltä ehjinä ja hyvin pakattuina. Tuotteen hajotessa Postin kuljetuksen aikana, ottakaa välittömästi yhteyttä lähipostiinne ja tehkää vahinkoilmoitus. Emme vastaa kuljetuksessa hajonneista tuotteista, mutta voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme klikkaamalla oikeassa alareunassa olevasta Apua-kuvakkeesta ja jättämällä viestin, niin autamme mielellämme tilanteen ratkaisemiseksi.

 

Toimituskulut

Alle 35€ tilaukset 3,90€. Yli 35€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi Suomeen.

 

Lahjakortit

Lahjakortin voit hankkia verkkokauppaamme täältä: https://www.samaskoru.fi/products/lahjakortti 

Lahjakortilla saat lahjakortissa näkyvän summan alennuksena tuotteesta. Lahjakortti on käytettävä kerralla ja lahjakortista ylijäävää summaa ei palauteta.

 

Maksuehdot

Maksutavat 

Meillä voit maksaa Checkout Finland Oy:n kautta suomalaisilla verkkopankeilla, luottokorteilla, MobilePay:lla tai laskulla Collector Lasku --palvelun kautta.

Lue lisää alla olevasta linkistä:
https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/

 

Yhteystiedot

Samaskoru.fi / Samas Group Oy Y-tunnus: 2561470-3 Kuurnankatu 6 80100 Joensuu Yrityksemme toimii vain verkkokauppana, joten ylläolevassa osoitteessa on toimistotilat, joissa emme ota vastaan asiakkaita. Palautukset otamme vastaan vain ylempänä löytyvään palautusosoitteeseen palautusohjeiden mukaisesti.