Yhteydenottolomake

Yleisimmin kysytyt kysymykset

1. En ole saanut tuotettani vaikka tilauksesta on kulunut jo monta päivää?

Olette aivan ihania kun olette halunneet auttaa meitä, TUHANNET KIITOKSET SIITÄ! Olemme askeleen lähempänä sitä, että saisimme vielä tulevaisuudessakin mahdollisuuden jatkaa työtämme. 

Tilauksia on tullut jo sen verran, että toimitusaika uusiin tilauksiin tällä hetkellä on tuotteesta tai tilauksesta riippuen 6-7 viikkoa, mutta pieni porukkamme työskentelee jatkuvasti, jotta saisimme sydämellä tehdyn pakettisi mahdollisimman pian perille. Valitettavasti tästä eteenpäin tehdyt tilaukset toimitetaan vasta joulun jälkeen. Kiitos kärsivällisyydestäsi sekä tuestasi! ❤


– Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää tilauksesta. Eli jos tilaatte perjantaina, tuotteen pitäisi olla perillä viimeistään seuraavan viikon keskiviikkona. Lähetämme tilaukset Postin kirjepostina tai postipakettina ja välistä tässäkin tulee viivästyksiä ja katoamisia. Jos ette ole saanut tuotettanne viikon sisällä tilauksesta, niin ottakaa yhteyttä uudestaan asiakaspalveluumme. 

2. En saanut alennuskoodia toimimaan? 

– Alennuskoodi pitää syöttää sille varattuun kenttään Ostoskori tai Kassa-sivuilla. Voit käyttää vain yhden alennuskoodin per tilaus.

3. Mitä materiaalia korunne ovat? 

– Tietoa materiaaleista löydät osoitteesta: https://www.samaskoru.fi/pages/korutietoa/ 

4. Haluan palauttaa tuotteen tai saada uuden rikkoutuneen tilalle. 

– Katso palautusohjeet osoitteesta: https://www.samaskoru.fi/pages/toimitusehdot/ kohdasta Vaihto- ja palautusoikeus.