Valmistamme Samaskorulla myös asiakkaiden tarkkojen toiveiden mukaisesti koruja ja sisustustauluja. Mikäli olet mukana järjestössä, yrityksessä tai vaikka joukkueessa, jonka logon tai symbolin haluaisit nähdä korussa tai sisustustauluna, ota yhteyttä sivun lopussa olevalla lomakkeella. 

Voimme tehdä isompia sarjoja koruja tai tauluja edullisella hinnalla ja malliin voitte itse vaikuttaa. Tuotteita voitte käyttää esimerkiksi liikelahjoina, varainkeruuseen tai kannatustuotteina. Yksilöityjen tuotteiden minimimäärä on 25 kappaletta ja isompia määriä saa edullisemmin.

 Kustomoitu koru malli

Järjestöyhteistyö

Teemme yhteistyötä Varsinais-Suomen Kätilöyhdistys ry:n kanssa ja valmistimme heille myyntiin Pohjoismaiden kätilöiden yhteisellä logolla olevia koruja. VSKY ry myy koruja ja myynnistä saatua tuottoa käytetään yhdistyksen jäsenien koulutuksien ja jäseniltojen rahoittamiseen. Yhteistyö on ollut menestyksekäs ja korut ovat saaneet suuren suosion. Suunnittelemmekin jo yhdessä uusia tuotteita yhdistykselle.

 Yksilöity koru malli

Liikelahjat

Samaskoru.fi valmistaa toiveidesi mukaiset korut tai sisustustaulut yrityksellesi. Voimme tehdä toiveiden mukaiset uudet tuotteet esimerkiksi yrityksen logolla tai tekstillä tai myydä isomman erän omia tuotteitamme alennuksella. Korut ja sisustustaulut ovat molemmat näkyviä ja pidettyjä tuotteita jotka toimivat erittäin hyvin liikelahjoina.

 

Koru omasta logosta tai symbolista

Tuotteiden malliin voi vaikuttaa itse ja hiomme aina korut ja sisustustaulut täysin asiakkaan toiveidenmukaiseksi. Suosituimpia malleja ovat olleet logot ja symbolit, mutta käytännössä onnistuu melkeinpä millaiset vain mallit. Tuotteisiin voi myös kaivertaa kuvioita tai tekstiä toiveidenne mukaisesti.

 

Hyväntekeväisyys

Valmistamme koruja ja sisustustauluja myös erilaisiin hyväntekeväisyyksiin. Tarjoamme tuotteet reilulla alennuksella hyväntekeväisyysjärjestöille ja myynnistä saadun tuoton voitte käyttää järjestön tukemaan kohteeseen.

 

Yksi esimerkki erittäin onnistuneesta yhteistyöstä on Furaha Ry:n kanssa tehty korumallisto. Furaha ry:n tuki ja korujen tuotto menee perhekodin pyörittämiseen Ugandassa. 

 Hyväntekeväisyys

Korvakoruja ja riipuksia voi tilata sähköpostin kautta: [email protected] 

Varainkeruu – Luokkaretki ja joukkue tuotteet

Meiltä saatte kätevästi tuotteet myyntiin varainkeruuseen esimerkiksi luokkaretkeä varten. Myös joukkueille on mahdollista saada vaikka kannatustuotteita myyntiin varainkeruuta varten. Voitte valikoida tuotteita olemassa olevasta valikoimastamme tai voimme tehdä uusia tuotteita haluamallanne mallilla.

 

Hinnasto kustomoidut korut ja sisustustaulut

 Koru hinnasto
25-50 riipusta/korvakoruparia 8,5€/kpl/pari
50+ riipusta/korvakoruparia Tarjouksen mukaan

Minimitilaus on 25kpl

 

Maalattu koru hinnasto:
25-50 riipusta/korvakoruparia 15€/kpl/pari
50+ riipusta/korvakoruparia Tarjouksen mukaan

 

Minimi tilaus on 25kpl ja hinta on per malli/väri. 

 

Sisustustaulut

 

 Tarjouksen mukaan

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä meille alla olevalla lomakkeella tiedot millaisia koruja tai sisustustauluja haluaisit meidän tekevän, niin vastaamme tarjouksella parin päivän sisällä!